→ Over Bouwpartners Poppe

Contacteer Ons

 

Veldekensstraat 277 - 9240 Zele

Tel: 052 444 402

Fax: 052 525 002

GSM: 0497 530 898

info@bouwpartners-poppe.be

 

Over Bouwpartners Poppe

 

STERKE VISIE OP BOUWEN

Bouwen met oog op de toekomst

Bouwpartners Poppe is een bewuste bouwpartner met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Bij elke bouwopdracht bewaken wij in hoge mate de duurzaamheid en esthetiek. Dankzij onze bouwervaring zult u levenslang trots zijn op uw woning, kantoor, winkel of bedrijf.

 

Met een gezonde portie werkkracht, tonnen werkplezier, fiere vakkennis en een realistisch uitgekiende planning wordt Poppe graag uw bouwpartner om te bouwen met vertrouwen, volledig op uw maat, sleutel op de deur of een combinatie van beide.

 

Stabiele en betrouwbare bouwpartner

Bouwpartners Poppe bestaat bijna 15 jaar en is bij bouwheren, architecten én binnenhuisarchitecten een graag geziene bouwpartner dankzij hard en graag werken, creatieve bouwknowhow en aanstekelijk enthousiasme.

 

Onze gespecialiseerde medewerkers bouwen graag en met zin voor initiatief aan uw bouwproject. Complexe bouwproblemen en onvoorziene omstandigheden lossen wij op met de glimlach. Beide zaakvoerders Ivan Poppe en Jan Poppe genoten een opleiding ‘Bouwkunde’ aan de hogeschool.

 

Duurzame projectontwikkeling

Naast het bouwen voor derden ontwikkelen en promoten wij ook onze eigen immobiliënprojecten. Ook daar hanteren wij dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Op die manier leveren wij al bijna 15 jaar onze bijdrage aan een duurzame en esthetische urbanisatie, overal te lande.

 

Heldere communicatie & ondersteuning

Bouwen doet u niet elke dag. Wij houden van een heldere communicatie en beantwoorden dan ook graag al uw vragen voor, tijdens en na het bouwproces. U kunt te allen tijde rekenen op correcte informatie en begeleiding van a tot z.

 

Eén plus één is drie

Bouwpartners Poppe heeft alle specialisten in eigen huis. De naadloze opeenvolging van elke bouwfase is voor de bouwheer een onbetaalbare meerwaarde die door onze klanten fel gewaardeerd wordt. Zo verdienden wij stap voor stap de goede reputatie die wij vandaag mogen genieten.